تشریح مهندسی فروشی و بررسی مزایای آن برای سازمان
در هر سازمانی، اولین انتظاری که از مدیر فروش دارند، ارائه برنامهای مناسب برای فروش است. حال این مدیر فروش با چه تکنیکهایی میتواند یک برنامه فروش هدفمند ارائه دهد؟ برای ایجاد تحولات اساسی در سیستم فروش یک سازمان چه اقداماتی باید انجام دهد؟ چگونه میتواند یک تیم فروش با عملکردی متفاوت از گذشته پرورش دهد؟ این وبیاد به مخاطبان نشان میدهد که چگونه مهندسی فروش به ارتقای عملکرد واحد فروش در سازمان کمک خواهد کرد و مدیران با بهرهگیری از تکنیکهای آن مسیر هدفگذاری تا فروش موفق را به درستی طی کنند.مهندسی فروش را میتوان برنامهریزی عوامل مربوط به فروش دانست که به مدیران کمک میکند تا سازمان خود را در فروش منحصر به فرد کنند و نتایج مطلوب پایدار در فروش خود داشته باشند.
پایهایترین مبحثی که در مهندسی فروش مطرح میشود، هدفگذاری فروش است. در بخش اول این دوره، توضیحاتی در خصوص انواع هدف گذاریها ارائه شده است. هدف گذاری زمانی، هدف گذاری براساس مشتری، هدف گذاری براساس محصول، هدف گذاریهای ویژه سازمان های خاص مورد بحث قرار گرفته است.
بخش دوم در رابطه با پیشبینی فروش است که یکی از مهمترین وظایف مدیر فروش محسوب میشود. آنها برای پیشبینی فروش از سه روش، تحقیقی، ریاضی و عملیاتی بهره میبرند.
و در بخش نهایی این وب یاد به توضیحاتی در خصوص ساختار و وظایف مربوط به مهندسی فروش و مزایای آن پرداخته شده است. طراحی و اجرای مهندسی فروش، نتایج مطلوبی را به همراه خواهد داشت. از جمله:
- قابلیت اطمینان و اعتماد در واحد فروش را بالا میبرد
- قابلیت دسترسی مشتریان به سازمان را افزایش میدهد.
- فرآیند ارتباط با مشتری را سادهسازی میکند.
- پایههای رضایتسنجی مشتریان را بنا میکند.
- قیمتگذاریهای مناسب با حفظ سطح بهینه هزینهها انجام میشود.
- طراحی محصولات و امور مربوط به واحد تحقیق و توسعه سازمان براساس اطلاعات واحد فروش انجام میشود.
- خدمات پس از فروش خوب و سریع به مشتریان ارائه میشود.
- کیفیت فرآیندهای مربوطه ارتقا مییابد.
- راهکارهای اساسی برای ارتقا سطح ارتباط با مشتری ارائه میدهد.